• Välj län: Hela Sverige
 • Byt

  Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

  Välj län nu

  Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

  Välj län nu
  Visa inte igen

Innehållet på den här webbsidan blir mer relevant om du väljer län.

Välj län nu
Visa inte igen

Du kan välja län när som helst för att få mer relevant information på webbplatsen.

Välj län nu
 • Start
 • Samarbeta med oss

Samarbeta med oss

Det finns så mycket kul och viktigt som borde bli gjort! Det är enklare och roligare om man gör det tillsammans. Vi hjälper dig gärna!

Har du förslag på något att samarbeta kring är du välkommen att höra av dig - det kan röra sig om allt från enstaka arrangemang, föreläsningar och utflykter till samhällsförändrande aktiviteter.

Studiefrämjandet är erfarna, vi har 19 medlemsorganisationer och samarbetar lokalt med tusentals föreningar och nätverk i hela Sverige. Vi har också många samarbeten med kommuner, myndigheter och företag. 

Vi hjälper till att anordna kurser, cirklar och kulturarrangemang inom en mängd områden. Vi finns till hands som ett bollplank och stöd för att utveckla verksamheterna. 

Två vanliga sätt att samarbeta med Studiefrämjandet är att…

…vi tar kortare eller längre uppdrag inom utbildning. Om du är en myndighet, kommun, landsting, företag eller förening kan vi vara ett stöd kring arbetsmarknadsutbildningar eller lära nyanlända svenska och att förstå det svenska samhället.

…om du är en förening kan vi ta ett långsiktigt grepp kring dina medlemmars utbildning genom att din förening blir medlemsorganisation eller samarbetsorganisation hos Studiefrämjandet.

Men det finns ingen standardform för hur ett samarbete kan se ut. Hör av dig så tar vi diskussionen vidare därifrån. Vi kan bidra med pedagogiskt upplägg och ett brett och kompetent nätverk, och vid behov även med lokaler.

Studiefrämjandet genomför många uppdrag från kommuner, myndigheter och företag. Det kan gälla exempelvis arbetsmarknadsutbildningar, flykting- eller omsorgsarbete. På så sätt bidrar vi till att utveckla det svenska samhället i en hållbar riktning.